Dimnjačarske usluge
Kategorija:
Nekategorizirano

MLD-USLUGE d.o.o. vl. Zvonimir Poljičak
Mob: 099 251 3626 ili 098 942 8867
E-mail: mldusluge@gmail.com

Postupajući po odredbama Zakona o komunalnom gospodarstvu i Zakona o koncesijama, Grad Crikvenica sklopio je ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova s tvrtkom MLD – USLUGE d.o.o. iz Koprivnice na rok od 5 godina.

Sklapanju ugovora prethodio je postupak javnog natječaja te odluka Gradskog vijeća Grada Crikvenice. nIsto je bilo potrebno obzirom da je ove godine istekao ugovor o koncesiji s koncesionarom koji je do sada obavljao predmetne poslove. MLD – USLUGE d.o.o. tvrtka je koja se bavi obavljanjem dimnjačarskih poslova na širem području Koprivničko križevačke županije i Varaždinskom području i ima 17 zaposlenih djelatnika. U našem okruženju tvrtka obavlja istovrsne poslove u Opatiji, na Viškovu, Njivice-Omišalj i Malinska-Dubašnica.

Tvrtka MLD-Usluge dostupna je na broju mobitela 099 251-3626 od 8 do 16 sati ( ponedjeljak – petak ) ili putem elektronske pošte mldusluge@gmail.com.

Skreće se pažnja građanima i poslovnim subjektima da je čišćenje dimnjaka kao redovita obveza utvrđena Zakonom o zaštiti od požara, naravno s ciljem sprečavanja nastanka i širenja požara te zaštite okoliša.

Odlukom Grada Crikvenice je stoga utvrđeno da vlasnici stambenih zgrada trebaju čistiti svoje dimnjake najmanje jednom godišnje. Vlasnici poslovnih objekata trebaju čistiti dimnjake najmanje dvaput godišnje.

X
Skip to content