Grad Crikvenica prijatelj djece Grad Crikvenica 2016. godine okitio se titulom Grad prijatelj djece. Dugogodišnji rad usmjeren na djecu i mlade okrunjen je poveljom kojom je i formalno potvrđen status Grada Crikvenice kao Grada prijatelja djece. Crikvenica je odavno Grad koji mnogo pažnje i brige posvećuje djeci.  Brigu prema djeci grad prvenstveno pokazuje nizom aktivnosti, projekata i manifestacija, ali znatnim financijskih sredstvima koja izdvaja da bi djeci omogućio ljepše, bezbrižnije, sigurnije i događanjima bogatije djetinjstvo.

Dokumenti: Izvedbeni program 2018 • Izvedbeni program 2017 • Izvedbeni program 2016Izvješće - plan aktivnosti Grad prijatelj djece 2015Vodič kroz potpore i prava djece

Predanim radom do uspjeha
Objavljeno: 17.12.2018.
Ivano Sundać, Vid Krešić. Jakov Barnjak i Matej Barnjak treći na otvorenom županijskom do 12 godina.

S dvije ekipe učenici naše škole, članovi ŠK Crikvenica nastupili su na Otvorenom ekipnom županijskom prvenstvu do 12 godina. Osam naših učenika je subotu posvetilo igri na crno bijelim poljima. Prvu ekipu činili su Ivano Sundać,Vid Krešić, Jakov Barnjak i Matej Barnjak, a u drugoj su zaigrale tri djevojčice Tara Valković, Ena Ban, Katia Butorac i David Valković. Prva ekipa je jača po iskustvu i to je dokazala osvojivši treće mjesto od 14 ekipa. Druga ekipa je turnir iskoristila za dragocjeno iskustvo kao pripremu za skorašnje školsko, gdje će se igrati u odvojenim konkurencijama po spolu.

Voditeljica šaha u školi je pedagoginja Julijana Plenča.

Organizator se pobrinuo za pizzu i napitke iza petog kola, te osigurao pehare i medalje. Zaiskrile su oči pobjednika, podrhtavao je pehar u rukama, još jednom se dokazalo kako se predanim radom može pobijediti i naizgled nepobjedivo. Bravo za sve!

OŠ Zvonka Cara

 


Top