×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/biciklijada
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/biciklijada

DSC_0010Biciklistički klub „Crikvenica“ organizira tradicionalnu biciklijadu ‘’14. Panorama Vinodola’’  - Crikveničko-vinodolska rivijera kakvu ne poznajete

 

Datum i vrijeme održavanja biciklijade: subota, 15. 09. 2012. od 13.00h.

Mjesto okupljanja: Trg S. Radića (centar Crikvenice)

Start biciklijade: 14.30 h

 

Organizator biciklijade osigurava piće i okrjepu tijekom održavanja biciklijade. Nakon biciklijade slijedi ručak i video prikaz biciklijade. Vozite na vlastitu odgovornost, a organizator ne odgovara za počinjenu eventualnu štetu sudionika prema trećim osobama. Obavezno koristiti zaštitnu kacigu.

 

Startnina: 30,00kn

 

Ruta: Polazak iz centra Crikvenice asfaltiranom cestom prema Triblju gdje se skreće na XC stazu ‘’Podbadanj’’ po kojoj će se napraviti jedan krug (ukoliko bude zainteresiranih). Nakon staze vozi se rimskom stazom uz potok Dubračinu prema Triblju. U Triblju slijedi krug oko jezera HE ‘’Vinodol’’, odakle se kreće sa planinarskim usponom na Sopalj (hodanje!). Na vrhu Soplja se pruža odličan pogled na Vinodolsku dolinu te će se tamo napraviti zajednička fotografija, nakon čega slijedi spust na Klanfare te povratak preko Smokova, Jadranova i Kačjaka uz more u Crikvenicu. Biciklijada je dugačka oko 35km s visinskom razlikom od 400m te traje otprilike 2 sata.

Napomena: Za bicikliste koji ne žele uspon na Sopalj, organizirana je stručna pratnja asfaltnim putem do Crikvenice gdje će se spojiti sa biciklistima koji dolaze iz pravca Kačjaka, nakon čega će se otići na zajednički ručak i druženje.

 

Predprijave: Predprijave nisu obavezne, ali su poželjne te se vrše na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Osobe za kontakt: GRŠO MATAIJA (098/9733-066), ROBERT ŠANDL (098/496-061)

 

U slučaju lošeg vremena, biciklijada se odgađa.

{gallery}biciklijada{/gallery}

Top