×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/ribolov
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/ribolov

fotografija12

Na prvenstvu Hrvatske u ribolovu štapom s obale Crikveničanka Tea Radil postala je seniorska prvakinja Hrvatske. Članice PŠRD-a „Arbun“ iz Crikvenice Tea Radil i Dijana Lukšić su se na prvenstvu u Malom Lošinju istaknule  i u ekipnoj konkurenciji – postale su ekipne prvakinje Hrvatske. Mirjana Pobor iz ŠRK-a "Oslić" iz Selca osvojila je treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, a Dijana Lukšić je osvojila deseto mjesto.

Vrhunske rezultate ove je godine postigao i Mauro Lukšić, član PŠRD-a „Arbun“ Crikvenica. S Frankom Carom je osvojio 1. mjesto pojedinačno i ekipno na Općinskom prvenstvu u Omišlju, 1. mjesto pojedinačno na Županijskom prvenstvu u Lovranu, 2. mjesto na Državnom prvenstvu u Primoštenu te 7. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Genovi i 7. mjesto na Međužupanijskom prvenstvu u Zadru.

{gallery}ribolov{/gallery}

Top