Mjesni odbori
Kategorija:
Nekategorizirano

Adresa: Preradovićeva 1, Crikvenica
Predsjednik: Marko Vukelić - marko_vukelic@yahoo.com
Tajnik: Eduard Kalanj - 091 1241 449 - edi.kalanj@crikvenica.hr
Članovi: Zdravko Pernar, Josip Friš, Marija Galjanić Sovar, Gordan Raguž, Snežana Sikirić i Marin Uremović.

27. svibnja 2019. godine s početkom u 19,00 sati, u gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, Crikvenica održana je konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - centar.

Nakon što je opunomoćenica gradonačelnika Grada Crikvenice, zamjenica Ivona Matošić Gašparović, mag. iur. otvorila sjednicu te nakon što su izabrani članovi Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - centar usvojili dnevni red, proveden je postupak izbora predsjednika VMO Crikvenica - centar.

Sa 4 glasa ZA je za predsjednika VMO Crikvenica- centar izabran Marko Vukelić.

Nakon provedenog postupka za izbor predsjednika Vijeća, članovi su se usuglasili sa 4 glasa Za i 3 SUZDRŽANA da će postupak izbora potpredsjednika Vijeća provesti na idućoj sjednici.

Članovi Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - centar u sastavu:
predsjednik Marko Vukelić i članovi Zdravko Pernar, Josip Friš, Marija Galjanić Sovar, Sonja Polonijo, Snežana Sikirić i Krešimir Ivančić obavljat će svoju dužnost sljedeće četiri godine.

Dana 31.05.2019. godine članica VMO Crikvenica – centar svoj je mandat stavila u mirovanje iz osobnih razloga te ju od navedenog dana mijenja g. Gordan Raguž.

Dana 06.06.2019. godine član VMO Crikvenica – centar Krešimir Ivančić dao je ostavku te će ga zamijeniti slijedeći s liste SDP-PGS-HNS Marin Uremović.


Dokumenti za preuzimanje:


Zapisnici sa sjednica:

Adresa: Preradovićeva 1, Crikvenica
Predsjednik: Ratko Đeneš - ratko.denes@crikvenica.hr
Potpredsjednica: Lucija Tomić
Tajnik: Ratko Đeneš - 091 2424 506 - ratko.denes@crikvenica.hr
Članovi: Bernard Vukoja, Tomislav Miočić, Drago Udovičić, Goran Vukić i Mario Peričić


27. svibnja 2019. godine s početkom u 17,00 sati, u gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, Crikvenica održana je konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - istok.

Nakon što je opunomoćenik gradonačelnika Grada Crikvenice i predsjednik Gradskog vijeća Grada Crikvenice Josip Friš, mag. ing. el. otvorio sjednicu te nakon što su izabrani članovi Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - istok usvojili dnevni red, proveden je postupak izbora predsjednika VMO Crikvenica - istok.

Sa 7 glasova ZA je za predsjednika VMO Crikvenica- istok izabran Ratko Đeneš, također sa 7 glasova ZA je za potpredsjednicu izabrana Lucija Tomić.

Članovi Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - istok u sastavu:
predsjednik Ratko Đeneš, potpredsjednica Lucija Tomić i članovi: Bernard Vukoja, Tomislav Miočić, Drago Udovičić, Goran Vukić i Mario Peričić obavljat će svoju dužnost sljedeće četiri godine.

Dokumenti za preuzimanje:


Adresa: Trg Druga 1, Crikvenica
Predsjednik: Branko Kleković - branko.klekovic@gmail.com
Potpredsjednik: Igor Frković
Tajnik: Alen Plukavec – 091 1241 453 - alen.plukavec@crikvenica.hr
Članovi: Alen Plukavec, Raul Gašparović, Ena Baričević, Dražen Pauković i Stevo Mirić.

27. svibnja 2019. godine s početkom u 18,20 sati, u gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, Crikvenica održana je konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - zapad.

Nakon što je opunomoćenik gradonačelnika Grada Crikvenice, Josip Friš mag. ing. el., otvorio sjednicu te nakon što su izabrani članovi Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - zapad usvojili dnevni red, proveden je postupak izbora predsjednika VMO Crikvenica - zapad.

Sa 4 glasa ZA je za predsjednika VMO Crikvenica - zapad izabran Branko Kleković, također sa 4 glasa ZA je za potpredsjednika izabran Igor Frković.

Članovi Vijeća Mjesnog odbora Crikvenica - zapad u sastavu:
predsjednik Branko Kleković, potpredsjednik Igor Frković i članovi: Alen Plukavec, Raul Gašparović, Ena Baričević, Dražen Pauković i Stevo Mirić obavljat će svoju dužnost sljedeće četiri godine.

Dokumenti za preuzimanje:

Adresa: Dramaljsko selce 30, Dramalj
Predsjednik: Ivan Pavlić - modramalj@gmail.com
Potpredsjednik: Mario Jelčić
Tajnik: Kristijan Domijan - 091 2424 606 - kristijan.domijan@crikvenica.hr
Članovi: Ivana Ševerdija, Kuzman Dokoza, Zlatko Perhat, Viktor Jurić i Ivica Manestar.
Telefon: 051 786 579

27. svibnja 2019. godine s početkom u 19,40 sati, u gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, Crikvenica održana je konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Dramalj.

Nakon što je opunomoćenik gradonačelnika Grada Crikvenice, zamjenica Ivona Matošić Gašparović, mag. iur., otvorila sjednicu te nakon što su izabrani članovi Vijeća Mjesnog odbora Dramalj usvojili dnevni red, proveden je postupak izbora predsjednika VMO Dramalj.

Sa 7 glasova ZA je za predsjednika VMO Dramalj izabran Ivan Pavlić, a sa 6 glasova ZA je za potpredsjednika izabran Mario Jelčić.

Članovi Vijeća Mjesnog odbora Dramalj u sastavu:
predsjednik Ivan Pavlić, potpredsjednik Mario Jelčić i članovi Ivana Ševerdija, Kuzman Dokoza, Zlatko Perhat, Viktor Jurić i Ivica Manestar obavljat će svoju dužnost sljedeće četiri godine.

Dana 19. rujna 2019. godine član Mjesnog odbora Dramalj Viktor Jurić podnio je ostavku na članstvo te je Predrag Antić, sporazumom Koalicijske liste SDP-PGS-HNS utvrđen njegovim zamjenikom.


Datoteke za preuzimanje:

Adresa: Ivana Gorana Kovačića 1, Jadranovo
Predsjednik: Ivan Grbčić - jadranovo@crikvenica.hr
Potpredsjednik: Zoran Brnić
Tajnik: Kristijan Domijan - 091 2424 606 - kristijan.domijan@crikvenica.hr
Članovi: Dijana Lukšić, Josip Gobac, Antonela Orlandini, Božica Kostanjšek

Na sjednici VMO Jadranovo održane dana 19.04.2019. godine u prostoriji Mjesnog odbora Jadranovo, I. G. Kovačića 1, Jadranovo, s početkom u 19,00 sati javnim glasovanjem izabran je novi predsjednik Ivan Grbčić sa 5 glasova ZA, te je sa 5 glasova ZA za potpredsjednika Vijeća izabran Zoran Brnić.

Članovi Vijeća Mjesnog odbora Jadranovo u sastavu:
predsjednik Ivan Grbčić, potpredsjednik Zoran Brnić i članovi Dijana Lukšić, Josip Gobac, Antonela Orlandini, Božica Kostanjšek obavljat će svoju dužnosti do slijedećih izbora.


Datoteke za preuzimanje:

Adresa: Trg palih boraca 13, Selce
Predsjednik:
Vedran Antić - selce@crikvenica.hr
Potpredsjednica: Davor Lončarić
Tajnik: Eduard Kalanj - 091 1241 449 - edi.kalanj@crikvenica.hr
Članovi: Dragutin Šnajdar, Igor Antić, Laura Lončarić, Mario Bošnjak i Karlo Gelemanović.

27. svibnja 2019. godine s početkom u 17,40 sati, u gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, Crikvenica održana je konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Selce.

Nakon što je opunomoćenik gradonačelnika Grada Crikvenice, Jpsip Friš, mag. ing. el., otvorio sjednicu te nakon što su izabrani članovi Vijeća Mjesnog odbora Selce usvojili dnevni red, proveden je postupak izbora predsjednika VMO Selce.

Jednoglasno je za predsjednika VMO Selce izabran Vedran Antić, te sa 5 glasova ZA je za potpredsjednika Vijeća izabran Davor Lončarić.

Članovi Vijeća Mjesnog odbora Selce u sastavu:
predsjednik Vedran Antić, potpredsjednik Davor Lončarić i članovi Dragutin Šnajdar, Igor Antić, Laura Lončarić, Mario Bošnjak i Karlo Gelemanović obavljat će svoju dužnost sljedeće četiri godine.


Datoteke za preuzimanje:

X
Skip to content