Maškare 2016. u Crikvenici
Objavljeno: 04.01.2016.

Zaljubljenici u maškare će uskoro doći na svoje. Nakon ugodnih blagdanskih dana, početak godine ne donosi uspavanost i mirniji zimski ritam. Naprotiv, vrijeme je to kada počinju dani lude zabave. Vrijeme za Maškare u Crikvenici, koje počinju 9. siječnja, a trajat će sve do 10. veljače 2016.

Vesele će maškare na nekoliko tjedana preuzeti vlast u gradu, a centar zabavnih događanja postat će Gradska sportska dvorana u Crikvenici.

Očekuju nas fantastične maškarane zabave subotom, na kojima će maškarani i nemaškarani posjetitelji plesati, pjevati i uživati uz Mladena Grdovića, Jasmina Stavrosa, Dražena Zečića, Maju Šuput i Mejaše.

Tradicija će se preslikati i na ulice Rivijere Crikvenice, jer maškarane udruge i grupe će, već od samoga početka, tradicionalnom svirkom i pjesmom pozdravljati stanovnike i posjetitelje. Naravno, tu su i tradicionalne maškarane povorke, koje će u nedjeljno poslijepodne, 24. siječnja, ujediniti male i velike maškarone.

Domaćini su posjetiteljima i ove godine pripremili posebne pogodnosti za vrijeme trajanja Maškara, ujedinjene pod nazivom "Vesela maškarana škrinjica", a popis lokacija se može pronaći na letku ili web stranici www.maskare.net.

Maškare 2016. će, kao i svake godine, završiti tradicionalnim čitanjem duhovite šentence i suđenjem lutku mesopustu, simboličnom krivcu za sve probleme u 2015. godini.

Veselo će biti i na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica, stoga svakako zavirite, čekaju vas brojna maškarana iznenađenja.

Čekamo vas na maškaranoj Rivijeri Crikvenici, s nezaboravnim zabavama za sve generacije!

Dobro nam došli!

 

Organizator Maškara 2016. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator "Ekskluziva" d.o.o. Rijeka.
Pokrovitelji su Grad Crikvenica,"Eko-Murvica" d.o.o., "Adrialin", Ožujsko pivo, "Hyper dizajn",Senator Adria Casino.
Medijski pokrovitelji su Novi list, Radio Rijeka, Radio Korzo i Radio otok Krk.


Top