Najbolje maškarane zabave su u...
Objavljeno: 13.01.2016.

Prva maškarana subota je za nama i polako se zahuktavaju pripreme za novi vikend. Dokazano je, a i svaki iskusni maškaron to zna - odabir prave maske najbolje se rješava uz dobru ekipu, s malo mašte i puno smijeha.

Najtraženija dvorana na Kvarneru i ove će subote, 16. siječnja 2016., biti baš crikvenička. Zagrijavanje kreće u večernjim satima, kada će odličan glazbeni uvod u veselu maškaranu atmosferu biti domaća grupa „Point“.

Glazbena zvijezda večeri je Jasmin Stavros, uz čije će stare i nove hitove posjetitelji plesati, pjevati i zabavljati se sve do jutra. Pauze će neumornim plesačima poslužiti za okrjepu uz piće i ukusan zalogajčić te, naravno, prilika za fotografiranje. Poznato je već da crikvenički maškarani gosti iz subote u subotu s radošću poziraju našim fotografima, a nedjeljno je jutro rezervirano za opuštanje uz kavu, prepričavanje maškaranih dogodovština i, naravno, već pomalo tradicionalno iščekivanje. Pitate se što tako željno iščekuju? Objavljivanje fotografija na najveselijoj i najpopularnijoj maškaranoj stranici www.maskare.net i Fejsu Maškare Crikvenica.

No, nedjeljno poslijepodne, 17. siječnja, također će proteći u pravom, no nešto mirnijem maškaranom raspoloženju. Naime, u 15 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici počet će već tradicionalni Otvoreni maškarani pikado turnir. Ovaj veseli turnir, čiji su režiseri vrijedni članovi Udruge umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika. Maškarane ekipe u ugodnom i ležernom druženju pokazuju koliko su vješte i precizne,a naravno, ne nedostaje ni pjesme i plesa.

U 16 sati će, također u dvorani, početi i prva ovogodišnja čajanka uz tombolu i zabavni program za djecu, stoga ne sumnjamo da će se mali i veliki posjetitelji zabavljati sve do večernjih sati.

Kako bi vrijeme između dvaju vikenda prošlo što brže i veselije, pobrinuli su se i ugostitelji, trgovci i frizeri s crikveničkoga područja, koji će i ove godine biti zaslužni za osmijehe na mnogim licima. Naime, u sklopu

"Vesele maškarane škrinjice", mogu se iskoristiti brojne pogodnosti i popusti, kao što su 10 % popusta za maškarane goste ili treće besplatne frizure istoj mušteriji tijekom maškaranoga razdoblja, sve do 10. veljače. Detalji o blagu koje skriva maškarana škrinjica nalaze se na letku Maškara 2016. i web stranici www.maskare.net.

Maškarana Rivijera Crikvenica vas zove! Dobro nam došli!

I ne zaboravite, zabava vas čeka i na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica!

Organizator Maškara 2016. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator "Ekskluziva" d.o.o. Rijeka.
Pokrovitelji su Grad Crikvenica,"Eko-Murvica" d.o.o., "Adrialin", Ožujsko pivo, "Hyper dizajn",Senator Adria Casino.
Medijski pokrovitelji su Novi list, Radio Rijeka, Radio Korzo, Radio otok Krk i "KLIK marketing" d.o.o.


Top