U Termama Selce održao 28 izdanje Topsport Profi Day-a
Objavljeno: 22.01.2016.

Jučer su u Termama Selce predstavljeni sportaši iz ukupno 5 država, a sve njih povezuje jedna stvar - liječenje i rehabilitacija u Termama Selce. Nogometaši, vaterpolisti, boksači, plivači i skijaši iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Finske, Hrvatske i Slovenije trenutno su na liječenju, oporavku ili pripremama pod stručnim programom Termi Selce.

Terme Selce prva je privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja je prepoznala prednost medicinskog turizma još daleke 1989. godine. Uz veliko znanje i iskustvo te uz pomoć najsuvremenije tehnologije liječnici i stručno osoblje Termi razvili su najnaprednije metode i pristup u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji te sportskoj medicini. U tome im je svakako pomogao i iznimno povoljan geografski položaj Selca, mediteranska klima, ljekoviti zrak, kristalno čisto more i uspješna suradnju koju Terme godinama razvijaju s hotelijerima i ugostiteljima s područja crikveničke rivijere.

Važno je istaknuti kao je svjetskim sportskim krugovima Terme Selce slovi za jednu od najpoznatijih privatnih zdravstvenih ustanova. To dokazuje i činjenica da su se do sada Terme Selce brinule za više od 30 tisuća pacijenata iz 86 država svijeta. Među ovom impozantnom brojkom više je od 120 europskih, svjetskih i olimpijskih prvaka iz tridesetak sportova. Neki od njih su: Ivica i Janica Kostelić, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Stipe Pletikosa, Kale Palander, Tanja Poutiainen, Goran Šprem, Blaženko Lacković i mnogi drugi.

Dvadeset i osmom po redu TopSport Profy Day-u nazočila je i zamjenica gradonačelnika Silvia Crnić koje je čestitala Termama na uspješnom poslovanju te izrazila svoje zadovoljstvo što se jedna ovakva ustanova, svjetskog značaja, smjestila u našem malom Selcu. Zamjenica Crnić naglasila je kako je Terme Selce veliki promotor Crikvenice i Selca te svih naših ljepota, a zahvalila se i na uspješnoj suradnji koju Terme ostvaruje s Gradom Crikvenicom.

Top