Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica
poziva vas na redovnu mjesečnu radionicu sistemskih obiteljskih  konstelacija

POREDAK LJUBAVI

u nedjelju, 31. 01. 2016.
od 9,00 – 17,00 sati
U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI / II KAT

Ova je radionica obiteljskih konstelacija namjenjena svima, bez obzira na dob, spol, opredjeljenja bilo koje vrste, svakome tko ima bilo kakvih problema, vlastitih ili u najužem životnom okruženju, sa zdravljem, u odnosima, karakternim osobinama, strahovima, donošenjem životnih odluka, u braku ili zbog razvoda, na poslu, sa smrti neke bliske osobe ili sa bilo kojim aspektom života sa kojim nije zadovoljan. Konsetlacijski rad  svojim iscjeliteljskim djelovanjem prevazilazi granice klasičnog terapeutskog rada. Bit postavljanja porodične konstelacije je da se sagleda gdje se unutar porodičnog stabla nalaze povrede ili blokade, koje smo naslijedili od naših predaka ili sami stekli kao terete i dalje ih predajemo svojim potomcima, u vidu sklonosti ka bolestima ili kroz obrasce razmišljanja i  djelovanja sa kojima nismo zadovoljni, a koji znatno utječu na  naš svakodnevni život. Nakon što ih shvatimo i spoznamo, oni gube svoju moć nad nama.

Vaš je život u vašim rukama, donesite odluku da uklonite smetnje koje ometaju da bude onakav kakvim ga možete zamisliti u svojim najljepšim vizijama.

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, dugogodišnji energetski terapeut, koja je intenzivno uključena u konstelacijski rad već preko 17 godina, učeći i prateći osobno Berta Helingera i niz drugih vodećih svjetskih terapeuta, a već 5 godine djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.

Radionica je ujedno edukacijskog karaktera pa redovni polaznici stječu znanja koja mogu primjenjivati za osobne potrebe te za razumijevanje problema i pružanje pomoći najbližima. 

Naknada za troškove iznosi 200 kn. Informacije i prijave na:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob. 098 353 820– Mirjana Andres-Rogović
www.udruga-kusac-hr

Top