Tour of Croatia traži volontere, a jedna od 12 postaja je i Crikvenica!
Objavljeno: 23.02.2016.

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia traži volontere! Obožavaš biciklizam i sanjaš o tome da upoznaš biciklističke zvijezde ili iz prve ruke saznaš sve tajne organizacije kompleksnog sportskog događanja koje se održava u 12 gradova tijekom 6 dana? Onda je ovo prava prilika za tebe!

Ususret ovogodišnjem izdanju utrke Tour of Croatia koje će se održati od 19. do 24. travnja u 6 etapa na trasi dugačkoj više od 1150 kilometara duž Jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske, pozivamo sve zaljubljenike u biciklizam, željne stjecanja novih iskustava i prijateljstava, da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja.

Prijave primamo do 25. ožujka, a prijavnicu s detaljnim uputama možete ispuniti na navedenom linku ispod teksta.. Ukupno ćemo odabrati 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu. Osiguravamo vam hranu, piće, majicu TOC 2016, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo. Sve informacije o utrci možete naći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici Tour of Croatia

https://docs.google.com/forms/d/1CsiCtALalYNzzkfK0p4RrgKddHHg0OhUQU5L6PDp3mo/viewform?c=0&w=1

Top