Potpisan ugovor o uređenju trga u Selcu
Objavljeno: 01.04.2016.

Gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina i direktor dioničkog društva GP Krk Josip Purić potpisali su danas ugovor o uređenju trga u Selcu.

Gradonačelnik Rukavina istaknuo je kako je nakon izgradnje Trga Stjepana Radića u Crikvenici ovo druga najveća investicija Grada Crikvenice. Izrazio je svoje zadovoljstvo i najavio kako će radovi započeti već idućeg tjedna. Prva faza radova završit će se u lipnju, a na jesen će s krenuti s drugom fazom radova.

Prilikom donošenja odluke o gradnji trga u Selcu, propitkivali smo želje sugrađana te su projektanti nastojali u što većoj mjeri uvažiti želje i prijedloge Selčana. Na posljetku, proveli smo i referendum na kojem su Selčani uređenju Trga Palih Boraca rekli veliko da, podsjetio je gradonačelnik Rukavina.

Radovi se sastoje od proširenja dijela obale, uređenja obalnog zida te popločavanja nešto više 6 tisuća kvadrata površine trga, a iz gradskog Proračuna izdvojit će se gotovo 27 milijuna kuna kako bi Selce dobilo novi, urbani izgled uz zadržavanje njegovog prepoznatljivog mediteranskog izgleda.


Top