Puna stipendija za pet učenika ekonomske škole iz Rijeke za usavršavanje u Velikoj Britaniji
Objavljeno: 01.06.2016.

Osigurana su sredstva za još pet učenika iz Rijeke za sudjelovanje u projektu iz poduzetništva u Velikoj Britaniji , a  prijave se primaju do 06.06.2016. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Projekat financira EU u okviru programa "Erasmus plus mobilnost", a provodi ga agencija za obrazovanje mladih u inozemstvu BHV Education u partnerstvu sa Corkscrew školom za StartUp poduzetništvo u Velikoj Britaniji.

Projekt se realizira u suradnji sa 5 ekonomskih škola iz 5 gradova među kojima su Dubrovnik, Split, Rijeka, Osijek i Zagreb. Sudjelovanje u programu je omogućeno za ukupno 75 učenika u trajanju od 28 dana.

Prepoznajući važnost obrazovanja mladih putem novih suvremenih metoda te s ciljem razvijanja poduzetničkih kompetencija i vještina kod mladih poduzetnika, projekt promovira mobilnost u Europskoj uniji te na taj način upoznavanje polaznika drugih europskih kultura i rad s njima kao i usavršavanje komunikacijskih vještina na engleskom jeziku neophodnih za poslovanje na europskom tržištu.

Za više informacija kontaktirajte:

Gordana Kolenko, Direktor razvoja, BHV Education +385 98 193 3133 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za više informacija molim vas posjetite  web stranicu www.bhvedu.com

Top