Jakovarska vesla 2016. (subota, 16. srpnja 2016.)
Objavljeno: 12.07.2016.

Jadranovo će ove subote, 16. srpnja 2016., biti najuzbudljivije i najveselije mjesto crikveničke rivijere. Bit će zanimljivo i dinamično na kopnu i na moru. Međutim, nešto će veće uzbuđenje ipak vladati u akvatoriju, gdje će se odvijati dinamična utrka, praćena budnim okom vjernih navijača i sudaca.

Održavat će se tradicionalno događanje "Jakovarska vesla", s kojim započinje proslava Svetoga Jakova, zaštitnika mjesta Jadranovo. Ovo natjecanje u veslanju iz godine u godinu privlači sve veći broj natjecatelja i posjetitelja. Sudionici su uistinu raznolike ekipe, od muških, dječjih i ženskih pa do domaćih po naseljima i gostiju. Veseli natjecatelji veslaju u barkama s područja Tunere do uvale Grabrova i natrag do rive Mulina.

Zanima vas kako se možete uključiti u ovu veselu tradicionalnu utrku? Za početak, svaka ekipa treba imati tri člana, barku i vesla, a prijave se vrše do subote (16. srpnja) do 16 sati, i to na broj mobitela: 098 180 0830 ili osobno u prostorijama ŠRD-a "Tunera" Jadranovo. Sa sobom treba ponijeti dobru volju i pozitivnu energiju, a ovo sjajno događanje garantira puno smijeha, zabave i ugodnog druženja.

Okupljanje i prijava sudionika je u 17 sati na Tuneri u Jadranovu. Start utrke je u 18 sati na Tuneri, a cilj je riva Mulina. Nakon natjecateljskoga dijela, slijedi proglašenje pobjednika, a zatim na rivi započinje ribarska fešta, što znači samo jedno - opuštena zabava do kasno u noć.

Pridružite nam se na ovogodišnjim Jakovarskim veslima! Nije važno hoćete li pobijediti, jer čeka vas opuštena atmosfera, zabava i ugodno društvo! Zavoljet ćete ovo zabavno-sportsko događanje i marljivo vježbati do sljedeće godine.

Organizatori su ŠRD "Tunera" Jadranovo i "Ekskluziva" d.o.o.
Pokrovitelji su Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice i Županijska lučka uprava Crikvenica.


Top