Otvoreno glasovanje za ideje iz područja društvenih inovacija i filantropije
Objavljeno: 12.09.2016.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART otvorila je glasovanje za najzanimljiviju ideju u sklopu "Poziva za društvene inovacije i/ili ideje u području razvoja civilnoga društva i promociji filantropije u lokalnoj zajednici“. Koja je ideja najbolja odlučuju oni koji glasuju.

Pravila:

Glasovanje je otvoreno do 25.09.2016. Svaka osoba može glasovati samo jednom.  Dodijelit će se po 2 potpore za Istarsku i 2 za Primorsko-goransku županiju sukladno najvećem ostvarenom broju glasova.  

Više detalja o glasovanju i dostupnim idejama možete naći na stranicama Zaklade www.civilnodrustvo-istra.hr  i poveznici http://www.civilnodrustvo-istra.hr/projekti-glasovanje .

Ovaj poziv objavljen je u sklopu projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“, financiranog od strane EU kroz natječaj „IPA 2012 Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva“ i sufinanciranog od Ureda za udruge Vlade RH. Cilj navedenog projekta je promoviranje filantropije i poticanje razvoja korporativne filantropije i multisektorskog pristupa te razvoja kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva za doprinos filantropiji u lokalnim zajednicama.

Top