Gradonačelnik primio dobrovoljne darivatelje krvi 100+
Objavljeno: 09.11.2016.

Gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Crikvenica i ove godine je upriličio prijem za dobrovoljne darivatelje krvi s područja Grada Crikvenice koji su članovi  kluba 100+, odnosno koji su sto i više puta darivali krv. Kao posebna gošća prijmu je prisustvovala gospođa Ružica Barac koja je nedavno odlikovana Redom Hrvatskog Crvenog križa. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za izvanredne zasluge i naročit doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa.

Tim povodom gradonačelnik Damir Rukavina posebno se zahvalio gospođi Ružici Barac i uručio joj prigodni poklon. Gradonačelnik Rukavina je naglasio kako je iznimno ponosan na respektabilan broj dobrovoljnih darivatelja na području Grada Crikvenice. Iskoristio je priliku i još jednom čestitao Gradskom društvu Crvenog križa na dugogodišnjem uspješnom radu i nedavno proslavljanoj respektabilnoj sedamdesetogodišnjici.

Prijemu su tradicionalno prisustvovale i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Crikvenica Irena Gašparović te potpredsjednica Gradskog društva i gradska vijećnica Marina Baričević.

Crikvenički klub 100+ broji ukupno 22, što aktivna, što pasivna člana. Članovi kluba 100+ su: Ervin Car, Ivica Car, Nedeljko Car, Radoslav Erceg, Željko Gašparović, Milorad Hajnić, Dubravko Jeličić, Marijan Lovrić, Želimir Mihalić, Josp Pluščec, Siniša Tomašić, Nikola Rosić, Boris Stopinšek, Miodrag Zdravković, Saša Mureta, Ratko Baretić, Nikola Udovičić, Darko Vlašiček, Marijan Barac, Milenko Brozičević i Krešo Dukić.

Top