Pred prepunim Adventskim parkom otvoren Advent u Crikvenici 2016
Objavljeno: 28.11.2016.
Iako je subotnja kiša pomrsila planove organizatora i odgodila otvaranje Adventa u Crikvenici na nedjelju 27. studenog, paljenje lampica i koncert Nene Belana održan je pred prepunim Adventskim parkom.

Adventska događanja započela su već u jutarnjim satima 6. Adria Advent Maratonom. Marton su obilježile četiri utrke, skoro tisuću sudionika, po prvi puta i atraktivna Utrka šapa - humanitarna utrka kućnih ljubimaca. Atraktivnost staze je neupitna, a o njoj svjedoče brojni gosti koji su trčali od centra Crikvenice, Trgu Stjepana Radića do Selca, dijelom kroz Vinodolsku dolinu, kao i do Kačjaka i natrag.
S prvim mrakom upaljene su sve božićne lampice čime je započela crikvenička adventska čarolija. Dobru zabavu garantirao je Trend nakon kojega je na opće oduševljenje pozornicom zavladao Neno Belan i Fiumensi. Kuhano vino, kobasice, čajevi, slastice i božićni ukrasi predstavljali su pravi doživljaj za sva osjetila.
Osim događanja u Adventskom parku, veselo je bio u Gradskoj sportskoj dvorani gdje je održana Smotra KUD-ova s područja grada Crikvenice.


Top