Advent u Crikvenici svakim vikendom sve interesantniji
Objavljeno: 12.12.2016.
Treći Adventski vikend započeo je već u petak kada je prigodnim programom otvoreno prvo klizalište u Crikvenici uz samo more. Na klizalište su odmah pohrlili svi prisutni, a i u naredna dva dana vikenda tražile su se klizaljke više.
Subotnje jutro odzvanjalo je veselim dječjim osmijehom koji je izmamio bogati program: lutkarska predstava,  pričaonica  „Božićna kaša“ i potraga za blagom po Adventskom parku te podjela poklona te mađioničar Jozo Bozo. Popodnevni program prikazivao je retrospektivu starih božićnih običaja ovog kraja. Uz fine božićne kolače i ostala jela te ukrase dočaran je pravi Božić po negdanju. Održana je i izložba slikara Vinodolskog kraja pod nazivom „Advent u galeriji“, dok su istovremeno Adventski park ispunili ugodni zvukovi božićnih evergreena te se uz kuhano vino i fritule okupio i veliki broj ljudi.

Drugu godinu za redom, održan je i festival palačinki PALAČINKA'da! koja je i ove godine bila humanitarnog karaktera. Sav prihod od prodaje palačinki dodijeljen je u humanitarne svrhe za akciju „Dominikov osmijeh“, a prodano je čak oko 2.500 palačinki. Uz slasne, slane i slatke palačinke, atmosferu su ugrijavali i Swingery te Pinky and the brain.

Vikend koji je iza nas, ispunjen je predivnim događajima punim božićnog duha darivanja i pomoći drugima. Nećemo vas razočarati ni slijedećeg vikenda! Nadamo se da ćete doći i uživati s nama!

Top