Predbožićni vikend u punom jeku
Objavljeno: 15.12.2016.
Približava nam se Božić te smo za Vas pripremili još jedan vikend prepun iznenađenja.
Adventski vikend koji će započeti Dječjim božićnim sajmom u petak održat će se u Osnovnoj školi Zvonka Cara te tako najaviti još jedan vikend prepun događanja.

Subotu otvaramo sajmom tradicionalnih božićnih ukrasa i kolača te besplatnom vožnjom vlakićem Djeda Božićnjaka. Mališani vrtića, Centra Izvor i mladih župe UBDM također će imati svoj božićni program te će se nakon toga svi mališani moći i fotkati s Djedom Božićnjakom koji dolazi u Adventski park gdje mu usput možete i prišapnuti svoje želje! Djed Božićnjak podjelit će poklone našeg sponzora Lidla.
U kasnijim popodnevnim satima očekuje se koncert TS Baruffa koji će zagrijati atmosferu i rasplesati Adventski park.

Nedjelja počinje sajmom božićnih ukrasa i kolača te su izlagači u Adventskom parku ponovo do 17 sati i predstavljaju svoje ručno izrađene božićne ukrase i fine kolače. U isto to vrijeme, organizira se i vožnja kočijom ulicama našeg grada po drugi puta ovog Adventa te vas pozivamo da nam se svakako pridružite.
Nedjeljno jutro upotpunit će nastup TS Mistral, dok se popodne kroz pjesmu i stihove naših starih slavi Božić. Posebno iznenađenje i poseban doživljaj dočarat će skazanje živih jaslica pod nazivom „Božić je judi“ koji će od 17:00 biti uprizoren u Adventskom parku.

Veselimo se vikendu koji je ispred nas i pozivamo Vas da zajedno uživamo u programu vikenda koji prethodi samom Božiću! Dođite!
Top