Grad Crikvenica obilježit će Dan mimoza posjetom i donacijom Županijskoj organizaciji Lige protiv raka
Objavljeno: 20.01.2017.
Obavještavamo Vas da će sutra, 21. siječnja 2017. godine gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina posjetiti štand Županijske organizacije Lige protiv raka Primorsko - goranske županije i uručiti donaciju Grada Crikvenice u vidu 600 grančica mimoza kao doprinos Grada Crikvenice hvalevrijednoj akciji obilježavanja Dana mimoza, odnosno obilježavanju Nacionalnog dana prevencije raka vrata maternice i ginekoloških tumora.
Naime, Grad Crikvenica već neko vrijeme uspješno provodi projekt Grad Crikvenica - Zdravi Grad. U sklopu ovog projekta, a s ciljem aktualizacije pitanja prevencije i zaštite od ovog vida oboljenja, Grad Crikvenica će u suradnji s Županijskom organizacijom Lige protiv raka organizirati radionice i tribinu u svrhu podizanja svijesti i aktualizacije navedene teme na području Grada Crikvenice. Osnovna nam je želja pružiti pomoć i podršku oboljelima, ali i prevenirati i educirati naše sugrađane.

Gradonačelnik Damir Rukavina pridružit će članovima Lige te uručiti donaciju Grada Crikvenice u 9:30 sati na štandu u prostoru Tower Centra Rijeka, u Rijeci na Pećinama (prizemlje zgrade nasuport trgovine Konzum).
Top