Izgradimo zajedno aktivnu zonu u Gradu Crikvenici
Objavljeno: 16.02.2017.
Da Grad Crikvenica brine o kvaliteti života svojih građana već je poznato. U sklopu projekta Zdravi grad provodi se niz radionica, predavanja i seminara, a upravo se ukazala prilika zajedničkim snagama doći i do još jednog vježbališta na otvorenom.

Grad Crikvenica trenutno je u izradi vježbališta na otvorenom, u Crikvenici i Jadranovu. Postavljeno je osam sprava u Crikvenici i tri sprave u Jadranovu te će nakon što se uredi okoliš i teren na kojem se nalaze sprave, vježbalište biti pušteno na korištenje. Na taj način, građanima će se omogućiti da što korisnije provode vrijeme na otvorenom i da što češće borave na otvorenom te paze na svoje zdravlje i vitalnost, što se pokušava potaknuti i na državnoj razini.


Vježbalište ispod hotela Miramare, Crikvenica


Vježbalište u Jadranovu


Upravo stoga, svojim glasom na linku koji će biti naznačen na kraju teksta možete pomoći Gradu Crikvenici da bude među prva 4 grada sa 10.000 – 35.000 stanovnika koji će dobiti vježbalište na otvorenom. Projekt „Pokret za radost“ je hvalevrijedan projekt koji traje od 15. veljače pa sve do 15. travnja 2017. godine te se glasati može svaki dan.

Sve Vas pozivamo da odvojite malo svog vremena i svaki dan date jedan glas svom gradu kako bi upravo Grad Crikvenica bio među 4 najsretnija grada koji će dobiti priliku biti dio ovog projekta i vježbati na otvorenom!  

http://pokretzaradost.hr/aktivne-zone/

Top