Crikvenica domaćin Poslovnog uzleta
Objavljeno: 12.04.2017.
Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika kojim se želi promovirati uspješne male i srednje poduzetnike te im omogućiti alate za još bolji uspjeh.

Cilj Poslovnog uzleta je izdvojiti najuspješnije te im dati podršku da i dalje opstaju na tržištu i stvaraju novu vrijednost u svom poslovanju.

Poslovni dnevnik je u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, početkom 2014. godine pokrenuo cjelogodišnji projekt Poslovni uzlet koji je namijenjen promociji i podršci malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva u Hrvatskoj. Osnovna ideja projekta je odabrati 500 malih i srednjih poduzetnika te im omogućiti besplatne edukacije, seminare i treninge koje organizira poslovni dnevnik u suradnji s edukativnim i stručnim partnerima projekta, Algebrom i Cotrigli Business Schoolom.

Poslovni uzlet grada Crikvenice održat će se 28. travnja 2017. u Hotelu Omorika u Crikvenici. Za polaznike je pripremljena panel diskusija o razvoju turizma u Crikvenici na kojoj će sudjelovati eminentni lokalni i državni službenici i poduzetnici. Nakon toga slijedi trosatna radionica koja će vas naučiti sve o Umijeću rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu. Predavač će biti gospođa Marija Kalinić, direktorica i vlasnica tvrtke Eppur si muove koja je specijalizirana za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova.
Manifestacija će biti zaokružena koncertom Ivana Zaka na Trgu Stjepana Radića u subotu 29. travnja u 21 sat.

Pozivamo vas da budete dio besplatnih edukacija koje se četvrtu godinu zaredom organiziraju upravo za malo i srednje poduzetništvo u svrhu poboljšanja njihovog poslovanja, a po prvi puta dolaze i u naš grad.

 

Top