Prezentacija knjige „Prazan želudac čini zdravim“
Objavljeno: 19.04.2017.
U sklopu projekta Crikvenica - Zdravi grad u petak, 21. travnja od 17:00 do 18:30 sati, Udruga za unaprjeđenje kvalitete življenja „Kušac“ organizira prezentaciju knjige „Prazan želudac čini zdravim“ koja će se održati u gradskoj Vijećnici Grada Crikvenice.

Kao uvod u tradicionalnu manifestaciju promotivnog iscjeljivanja Od srca srcu, koja će se održati u subotu, 22. travnja 2017. godine u hotelu Internacional (u salama na I. katu) od 9,00 do 21,00 sat, biti će održana i prezentacija zanimljive knjige japanskog liječnika Yoshinori Naguma "Prazan želudac čini zdravim". Knjigu će predstaviti Denis Kaštelan uz svoja osobna iskustva primjene predloženog načina prehrane uz jedan obrok dnevno.

Cijenjeni japanski liječnik u ovoj knjizi naučnim dokazima pojašnjava da je jedan obrok na dan optimalan način ishrane za čovjeka. S jednim obrokom dnevno tijelo profitira na više načina - bolesni dijelovi se regeneriraju, postiže se optimalna tjelesna težina, a koža postaje mlađa i elastičnija.

ZA ZDRAVLJE JE POTREBNA SAMO SVJESNA ODLUKA !

Za početak vas svakako pozivamo da dođete na ovu prezentaciju i poslušate korisne savjete i odlučite što je najbolje za vas i vaš organizam!

 

Top