Poziv za sudjelovanje na prezentaciji Natječaja "Naš doprinos zajednici"
Objavljeno: 21.04.2017.

Poštovani i poštovane,

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 14.04.2017. godine raspisala natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ za financiranje aktivnosti udruga, zaklada i ustanova sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

U istih pet županija Zaklada će održati predstavljanje natječaja kako bi približili uvjete potencijalnim prijaviteljima. Za sve zainteresirane organizacije s područja Primorsko-goranske županije prezentacija natječaja održat će se u petak 28.04.2017. godine u 17:30 h u prostoru udruge SMART na adresi Blaža Polića 2/IV, 52100 Rijeka.

Predstavljanje natječaja bit će organizirano u suradnji s udrugom SMART čiji će predstavnik sudjelovati u predstavljanju načina pisanja projektnih prijava. U želji da Vam predstavimo propozicije natječaja, olakšamo prijavu na isti te omogućimo postavljanje pitanja na eventualne nedoumice te objasnimo pisanje projektnih prijedloga, pozivamo sve udruge, zaklade i ustanove da njihovi predstavnici prisustvuju prezentaciji.

Molimo zainteresirane da najkasnije do četvrtka, 27.04.2017.g., potvrde svoje sudjelovanje na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Prezentacija Rijeka“. Također molimo da ovaj Poziv proslijedite svima kojima smatrate da bi bio od značaja.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Top