Crikvenica domaćin poslovnog uzleta
Objavljeno: 26.04.2017.
Poslovni uzlet projekt je Grada Crikvenice koji se provodi u suradnji s Poslovnim dnevnikom, a kojim se želi promovirati uspješne male i srednje poduzetnike.

Cilj Poslovnog uzleta je izdvojiti najuspješnije te im dati podršku da i dalje opstaju na tržištu i stvaraju novu vrijednost u svom poslovanju.

U Crikvenici će se 28. travnja u hotelu Omorika održati manifestacija Poslovni uzlet Grada Crikvenice koju zajednički organiziraju Grad Crikvenica i Poslovni dnevnik. U sklopu Poslovnog uzleta održat će se panel diskusija na temu „Razvoj turizma u Crikvenici“ na kojoj će među ostalima sudjelovati i gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina.

Od 12 sati održat će se i besplatna radionica Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti. Predavačica je Marija Kalinić iz tvrtke Eppur si muove koja je specijalizirana za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima te razvoj potencijala pojedinaca i timova. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da osiguraju svoje mjesto na radionici prijavom na linku: http://www.poslovni.hr/events/crikvenica-2017 .

U subotu, 29. travnja 2017. godine s početkom u 10 sati na Trgu Stjepana Radića održat će se Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova. Na Festivalu, koji je izložbeno-prodajnog karaktera, svoje će proizvode predstaviti brojni mali i srednji poduzetnici, OPG-ovi i obrtnici. Od 17:00 sati će se na Trgu Stjepana Radića održavati i gastro-kulinarsko događanje uz majstora kuhara Branka Ognjenovića i pomoć budućih kuhara, učenika Srednje škole dr. Antuna Barca s mentorom, prof. Nikolom Cossuttijem. Nakon što kuharski tim svim posjetiteljima podijeli slasni brudet, slijedi zabavni dio manifestacije, koncert Ivana Zaka, koji počinje u 21:00 sat.

Pozivamo vas da se prijavite na besplatnu radionicu u sklopu Poslovnog uzleta, naučite nešto novo i zabavite se na Festivalu poduzetništva. S veseljem vas očekujemo!

 

Top