Bespovratna sredstva čekaju crikveničke poduzetnike, poljoprivrednike i ribare
Objavljeno: 28.04.2017.
Grad Crikvenica i ove godine dodjeljuje bespovratna sredstva poduzetnicima. U Proračunu Grada Crikvenice za 2017. godinu osigurano je 600.000 kuna za dodjelu bespovratnih sredstava te sufinanciranje kamatnih stopa na kredite.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstva objavljen je danas na internetskoj stranici Grada Crikvenice, a prijave se mogu podnositi do 18. lipnja.

Kako bi se poduzetnicima na što jednostavniji i lakši način prezentirale sve mogućnosti koji im se nude, u utorak, 25. travnja o.g. u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice održana je prezentacija ovogodišnjih gradskih programa mjera za poticanje poduzetništva, poljoprivrede i ribarstva. Programe je predstavila voditeljica Odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte Snježana Sikirić, a u uvodu je zamjenica gradonačelnika Silvia Crnić istaknula kako Grad Crikvenica programe mjera svake godine oblikujemo prema iskazanim željama i potrebama poduzetnika, s ciljem da bude što više prijava i da gospodarstvenici što bolje iskoriste bespovratna sredstva.

Na prezentaciji mjera predstavljeno i drugo izdanje Vodiča za poduzetnike dopunjeno najnovijim izmjenama zakona i poreznih propisa. Vodič se može pronaći na internetskim stranicama Grada Crikvenice, a u papirnatom odliku dostupan je u Gradskoj upravi. Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova, zadruge i profesionalne ribare s područja Grada Crikvenice da se jave na javne pozive i povuku bespovratna sredstva za razvoj poslovanja iz Gradskog proračuna.

Sve što vas zanima u vezi programa mjera i javnih poziva možete saznati u Gradskoj upravi Grada Crikvenice (ured br. 21) te u Poduzetničkom centru "Vinodol" i LAG-u "Vinodol". Svoje prijedloge i pitanja nam možete poslati i na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Top