U tijeku je "Jelenina 2017." u Dramlju
Objavljeno: 18.05.2017.
Svibanj je već tradicionalno rezerviran za raznovrsna događanja u Dramlju, ujedinjena pod imenom Dani svete Jelene ili, kako mještani kažu, "Jelenina".

Program u kojemu uživaju sve generacije obuhvaća sportska, kulturno-zabavna i vjerska događanja, a traje od 7. pa sve do 28. svibnja 2017.

I ove će godine proslava dana posvećenih zaštitnici Dramlja biti obilježena zanimljivim aktivnostima, u čiju su organizaciju, uz Mjesni odbor Dramalj, uključene i udruge iz Dramlja te brojne druge institucije, ugostitelji i pojedinci. Među ostalim, održava se natjecanje u udičarenju, 27. malonogometni turnir, turniri u boćanju, pikadu, briškuli i trešeti, zabava u večernjim satima te lutkarska predstava.

Središnja svečanost, sam Dan svete Jelene, zaštitnice Dramlja, slavi se u ponedjeljak, 22. svibnja, a posjetitelji će moći uživati uz sljedeća događanja:

-18:00 - Svečana sveta misa, crkva Sv. Jelene
-19:00 - "Igrajmo se!" - program Dječjeg vrtića "Radost" i Osnovne škole Vladimira Nazora, trg Placa
- Ženska klapa i pjevački zbor KUD-a "Jelena", trg Placa
- Čestitka gradonačelnika i predsjednika Mjesnog odbora Dramalj, trg Placa
-20:00 - Zabavni program uz grupu "Trend ", trg Placa
-21 h - Rukometna utakmica - RK "Mornar" , rukometno igralište.

Za završetak će se 27. svibnja u dramaljskoj lučici Pazdehova održati prava glazbena poslastica, kojoj se svake godine vesele i željno je iščekuju ne samo stanovnici mjesta, nego i brojni gosti - 9. smotra klapa.

U privitku vam dostavljamo plakat s programom događanja u sklopu Jelenine 2017.

Organizatori: Mjesni odbor Dramalj i udruge iz Dramlja, Župni ured "Sveta Jelena", Dječji vrtić "Radost", Osnovna škola Vladimira Nazora, Centar za kulturu "Dr. Ivan Kostrenčić", Sportski centar "Omorika", Ugostiteljski obrt "Korner".
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, "Eko-Murvica" d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica.
Ugostiteljska ponuda: "Ekskluziva" d.o.o.

 

Top