Odazovite se manifestaciji „Dani otvorenih vrata udruga“!
Objavljeno: 22.05.2017.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva podsjeća sve aktivne udruge na području Istarske županije da ne zaborave na „Dane otvorenih vrata udruga“ koji će se ove godine održati od 25. do 27. svibnja.

Ove godine povodom manifestacije Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva želi promovirati aktivnosti, projekte i programe udruga, koji su u tijeku. Zaklada je nedavno pokrenula sekciju na svojoj web stranici pod nazivom "Novosti iz udruga" i u tom će dijelu objavljivati pozive, članke i novosti koje šalju udruge.

U duhu inicijative Zaklada poziva članove udruga koje su se prijavile na "Dane otvorenih vrata", da pošalju kratki tekst (do 2 kartice teksta) i nekoliko fotografija o tome čime se trenutno bavi udruga, o nekom projektu po izboru ili aktivnosti koju provodi te se uslika kraj svojih otvorenih vrata (doslovno), a Zaklada će ju objaviti na webu u sekciji "Novosti iz udruga" te ih uvrstiti u mjesečni Newsletter!

Tekst i slike treba poslati na adresu e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s 25.05.2017.! Mail s naslovom „Dani otvorenih vrata udruga 2017“ treba sadržavati naziv i adresu udruge, tekst i nekoliko fotografija.

Uključite se u što većem broju! Aktivno građanstvo cilj je svakog modernog društva, stoga budimo ta promjena koju u našem društvu želimo vidjeti. 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

 

Top