U subotu 9. smotra klapa u Dramlju
Objavljeno: 24.05.2017.
Ove se subote, 27. svibnja 2017., u Dramlju priprema prava glazbena poslastica.

Znaju to već jako dobro ne samo stanovnici crikveničkoga kraja, nego i posjetitelji, koji će 9. godinu zaredom uživati na Smotri klapa u Dramlju.

Ovaj se glazbeni susret tradicijskog izričaja svake godine održava pred kraj ili kao šećer na kraju proslave "Dana svete Jelene" u Dramlju. Osim što u njemu jednako uživaju sudionici i gosti, ono što ga čini posebnim i još dražim je prekrasna lokacija – mirna lučica Pazdehova u Dramlju, u kojoj vam se katkada čini kao da je vrijeme stalo.

I ove će godine na Smotri klapa sudjelovati sjajne muške i ženske klape iz okolice, ali i ostalih dijelova Hrvatske. Tako ćemo imati priliku uživati u vrhunskim glasovima i interpretaciji sljedećih majstorica i majstora klapskog pjevanja:

Klapa "Tić", Tribalj
Klapa "Škrljevo"
Klapa "Vidulice" (ž), Rijeka
Klapa "Trabakul", Kostrena
Klapa "Bistrica", Marija Bistrica
Klapa "Krijanca", Rab
Klapa "Mistrage", Viškovo
Klapa "Kastav"
Klapa "Obilanca" (ž), Zagreb
Klapa "Reful", Split
i, naravno, simpatične domaćice:
Klapa "Sveta Jelena" (ž) iz Dramlja.

Pjevat će se od 20:30 h, a program će voditi Neno Pavinčić. Posebna vrijednost ovogodišnje Smotre klapa u Dramlju je humanitarni karakter, jer će se u sklopu nje održavati humanitarna akcija "Za Dominikov osmijeh".

Organizator: KUD "Jelena Dramalj"
Pokrovitelji: Turistička zajednica Grada Crikvenice, Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica, "Jadran" d.d. Crikvenica, Mjesni odbor Dramalj.

Sve što vam treba za savršenu subotnju večer su tradicionalna glazba, opušteni ambijent uz samo more i druženje s dragim ljudima, zato dođite na 9. Smotru klapa u Dramlju!
Veselimo vam se!

 


Top