Dodijeljena priznanja učenicima generacije Srednje škole dr. Antuna Barca u Crikvenici
Objavljeno: 30.06.2017.
U Srednjoj školi dr. Antuna Barca u Crikvenici, 30. lipnja su svečano dodijeljena priznanja najboljim učenicima završnih razreda srednje škole.

Na svečanosti su podijeljene i svjedodžbe učenicima maturantskih razreda, koje su dodijelili razrednici svakog od razreda te poželjeli mnogo uspjeha u daljnjem školovanju i poslu.

Grad Crikvenica je i ove godine nagradio najbolje učenike priznanjima te posebnim poklonima – srebrnjacima. Ispred Grada Crikvenice, zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić podijelila je učenicima generacije njihova priznanja i srebrnjake te se kratko obratila nazočnima.

Ukupno je šest učenika iz 5 različitih odjeljenja proglašeno najboljima. Ove se godine dogodila jedna iznimka te su tako dva učenika - Tajana Cvija i Tomislav Glavan, proglašeni najboljim učenicima opće gimnazije.

Petra Vuković učenica je generacije smjera hotelijersko-turistički tehničar, a Antonija Šegulja kao ekonomski tehničar ponijela je titulu najbolje. U ugostiteljskom smjeru koji obuhvaća zvanje konobara i kuhara, ove se godine svojim trudom i zalaganjem istaknula Petra Butković, smjer kuhar, dok je u strukovnom odijeljenjnu – automehaničar/vodoinstalater najbolji bio Davor Drageljević – smjer vodoinstalater.

Nakon podijeljenih priznanja i srebrnjaka, zamjenica Matošić svima je od srca čestitala na postignutom uspjehu i uloženom trudu te je učenicima koji su odlučili nastaviti svoje školovanje zaželjela mnogo uspjeha u budućem školovanju, a mnogo sreće pri pronalasku posla onima koji će izaći na tržište rada.

Svečanost je svojim glazbenim nastupom na gitari upotpunio Marko Peričić, učenik trećeg razreda Srednje škole dr. Antuna Barca.

 

Top