Eko Murvica d.o.o. povećava svoj vozni park
Objavljeno: 05.07.2017.
U srijedu, 05.srpnja, na parkiralištu Petak održala se primopredaja i prezentacija novog komunalnog vozila Eko-Murvice d.o.o.. Investicija je to u vozni park Eko Murvice vrijedna preko 400.000,00 kuna.

Vozilo je zapremnine 5 kubika, a kupljeno je preko javnog natječaja. Dobavljač vozila je najveći hrvatski proizvođač komunalne opreme Tehnix iz Donjeg Kraljevca. Na taj način razmišljalo se racionalno i nacionalno. Vozilo je u ime Tehnix-a službeno predao gospodin Vlado Balent, zamjenik voditelja komercijalne službe, a u ime Eko-Murvice vozilo je preuzeo Lovorko Gržac, direktor Eko Murvice.

Direktor komunalnog poduzeća Eko Murvica d.o.o., Lovorko Gržac kazao je kako je ovo poduzeće imalo problema pri poslovanju, no da sve ide na bolje te da se nastavlja ulagati i raditi na otklanjanju komunalnih problema u Gradu Crikvenici. Novo vozilo predstavlja ulaganje u vozni park koji je potreban za održavanje okoliša čistim odnosno preduvjet je nesmetanog odvijanja djelatnosti te je želja drugu godinu obnoviti vozni park još jednim ovakvim vozilom.

Zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić također je prisustvovala primopredaji istaknuvši kako je izrazito veseli što je kupljeno vozilo proizvedeno u Hrvatskoj. Istaknula je kako smatra da je veliki uspjeh kada naši proizvodi uspijevaju biti konkurentni i uspješno poslovati na svjetskom tržištu. Čestitala je i direktoru Eko Murvice na uspješnom poslovanju i istaknula kako se nada da će proširenje voznog parka doprinijeti poboljšanju komunalnog standarda na području čitavog Grada Crikvenice.

Zamjenik voditelja komercijalne službe tvrtke Tehnix d.o.o., Vlado Balent iskazao je zadovoljstvo poslovanjem te želju za daljnjom suradnjom i povećavanjem voznog parka. Kazao je nešto o karakteristikama vozila, istaknuo kako je veoma prikladan za primorski kraj kojeg odlikuju uske ulice, a dodatna prednost je i što ga se može voziti s položenom B kategorijom.

 


Top