Poziv na sudjelovanje u projektu "Kreativni penzići"
Objavljeno: 06.07.2017.
Pozivamo sve kreativne penziće i one koji će to tek postati da se uključe u projekt udruge „Pomoć u kući“ Grada Crikvenice!

Projekt „Kreativni penzići“ je usmjeren na povećanje kvalitete života osoba starije životne dobi organizacijom zanimljivih dnevnih aktivnosti. U sklopu projekta bit će organizirane brojne kreativne radionice, kulturne, zabavne i sportske aktivnosti u kojima možete sudjelovati potpuno besplatno. Dovoljno je da u našem bogatom programu pronađete nešto za sebe, odlučite se zabaviti i prijavite se našim voditeljima na brojeve telefona navedene na letku.

Partner u projektu je Grad Crikvenica, a projekt je financiran je bespovratnim sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 60.000,00 kn.

Suorganizatori su Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“ i Gradska knjižnica Crikvenica, a ovim putem zahvaljujemo i našim vrijednim volonterima koji su se spremno uključili u organizaciju aktivnosti.

 

Top