Približava se najveseliji festival u Crikvenici - 4. CrikvArt
Objavljeno: 14.07.2017.
Još malo i počinju najveseliji dani ovoga ljeta.

Dani u kojima će Crikvenica biti posebno vesela i razigrana. Ulice će biti ispunjene obiljem zabave i smijeha, a "krivci" za to će biti simpatični ulični zabavljači, koji će 21. i 22. srpnja 2017. nastupati na Festivalu uličnih zabavljača "CrikvArt".

Žongleri, muzičari, performeri, glumci, klaunovi, hodači na štulama, živi kipovi, ulični svirači i pjevači i ostali zabavljači očarat će posjetitelje svojim neuobičajenim vještinama i odličnim nastupima.
Održavat će se i zanimljiva radionica za goste "Budi slikar na jedan dan!", a oba će dana od 19:00 do 23:30 h u centru Crikvenice biti i Art sajam, na kojemu će izlagači predstaviti originalne proizvode.

Četvrti po redu "CrikvArt" će započeti veselim otvorenjem u petak, 21. srpnja u 20 h na Trgu Stjepana Radića. Za početak, zabavljat ćemo se uz fenomenalni hodajući performans štulaša, a zatim slijede "Vivo sportivo show", cirkuski show "Dream", Klaun Barabba Show te sjajna glazba grupe "Greške".

Subotnji program počinje u 20 h, a otvorit će ga urnebesni "Zvekanovski show".

Očekuju vas još mnogi zabavni i smiješni izvođači, a jedini zakon koji će vrijediti za vrijeme festivala uličnih zabavljača je: uživancija + zabava na svakome koraku. Naravno, i ove je godine cilj pronaći i vidjeti baš sve naše genijalne performere, kao što su hodači na štulama – Cirkorama, "The Big Lady", živi kipovi, klaun Rudi i klaunica Karmelino, Arlekin, Štulocikl ili "Kućni teatar Škripzikl" (pantomima i One-Man-Band "Oujeeaaa!").


U privitku Vam dostavljamo letak s programom ovogodišnjega CrikvArta.

Posjetite Crikvenicu 21. i 22. srpnja, očekuje vas pravo osvježenje! Opustite se uz fantastične ulične zabavljače, čiji će vas nastupi zabaviti i nasmijati do suza!

Organizator CrikvArta je Turistička zajednica Grada Crikvenice.
Pokrovitelji su Grad Crikvenica, "Jadran" d.d. Crikvenica, "Eko-Murvica" d.o.o. i Županijska lučka uprava Crikvenica.

Kontakt osoba:
Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mobitel: 099 315 9551

 


Top