Međunarodni dan prijateljstva vođenom meditacijom uz zvučnu kupku
Objavljeno: 28.07.2017.
Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja poziva vas da zajedno obilježimo MEĐUNARODNI DAN PRIJATELJSTVA vođenom meditacijom uz zvučnu kupku 30. 07. 2017. god. (nedjelja) od 19,00 sati uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici.

Pozivamo sve prijatelje da nam se pridruže u svjetskom obilježavanju Međunarodnog dana prijateljstva, kojem ćemo dati doprinos vođenom meditacijom uz zvučnu kupku tibetanskim zdjelama i gongom, u miomirisnom okruženju Mediteranskog labirinta ljubavi, u energetskom Gaju ljubavi uz potok Dubračinu u Crikvenici, povodom Međunarodnog dana prijateljstva.

Međunarodni dan prijateljstva proglašen je 2011. god. od strane UN-a, imajući na umu viziju da prijateljstvo među ljudima, zemljama, kulturama i individualcima može stvoriti uvjete mira i doslovno graditi mostove među zajednicama.
Svjetski dan prijateljstva je inicijativa koju je UNESCO predstavio Generalnoj skupištini UN-a još 1997. godine, a koja je definirala kulturu mira kao niz vrijednosti, stavova i akcija koje odbacuju sve vrste nasilja uz nastojanja da se spriječe mogući konflikti već u samim počecima.

PRIJATELJSTVO SE NE BIRA - ONO BIVA (Meša Selimović)

AKO NE ZNAŠ SMISAO PRIJATELJSTVA, ONDA NE ZNAŠ NIŠTA (Muhamed Ali)

Poželjno je da ponesete prostirku i bočicu vode.Predivno prirodno okruženje, iscjeljujuće i motivirajuće energije Mediteranskog labirinta ljubavi sa sjenkama čuvaricama Virijanom, Masterom, Belont i Amanetom, kamena damanhurska spirala, simboli sa Sirijusa, galebovi slobode i mira očekuju vas u miomirisnom submediteranskom gaju.

VIDIMO SE NA MEDITERANSKOM LABIRINTU LJUBAVI

www.udruga-kusac.hr

 

Top