Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
Objavljeno: 03.08.2017.
U petak, 04. kolovoza 2017. g. pozivaju se sve udruga proistekle iz Domovinskog rata i predstavnici PP Crikvenica da se pridruže zamjenici gradonačelnika Ivoni Matošić koja će predvoditi delegaciju Grada Crikvenice i položiti cvijeće i zapaliti svijeće na grobovima branitelja na grobljima u Grižanama, Jadranovu, Dramlju i Crikvenici kao i u Parku hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i na Spomenik braniteljima Domovinskog rata u Crikvenici, kako slijedi:

- u 8,00 sati u Grižanama, u 8,30 sati na groblju u Jadranovu, u 8,45 sati na groblju u Dramlju i u 9,20 na groblju u Crikvenici i u 9,50 Parku hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te 10,00 sati Spomenik braniteljima Domovinskog rata.
Predsjednik Gradskog vijeća Veselko Mutavgjić će dana 5. kolovoza 2017.g. položiti vijenac i na spomen-obilježje poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Zalužnici te sudjelovati na svečanosti zajedno s ostalim delegacijama gradova i općina s područja Primorsko-goranske županije.

Centralna proslava održat će se istog dana 5.kolovoza u Jadranovu te započeti u 16.00 sati Plivačkim maratonom -1000 metara Sv. Jakova, u 17,30 sati slijedi priprema organiziranog kuhanja buzare od dagnji u kotlićima (cca. 25 ekipa) u Jadranovu u uvali Grabrova te se nastavlja glazbenim nastupom Klape Contra.

 

Top