Redovna mjesečna radionicu obiteljskih konstelacija Poredak ljubavi
Objavljeno: 13.09.2017.
Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja poziva vas na redovnu mjesečnu radionicu obiteljskih konstelacija POREDAK LJUBAVI 17.09.2017. god. (nedjelja) od 9,00 do 17,00 sati u Crikvenici u zgradi gradske Vijećnice, Preradovićeva 1/II kat.

Uvijek je pravo vrijeme da napravimo čišćenje i zbog toga vam toplo preporučamo ovu radionicu sistemskih konstelacija, jer ćete se na njoj najlakše i najbrže trajno rješiti najtežih tereta koje ste do sada nesvjesno nosili, a niste ih mogli prepoznati, jer su skriveni u podsvijesti. Bez obzira da li se radi o zdravlju, odnosima u obitelji ili u radnom okruženju, načinima razmišljanja, emocijama ili reakcijama na određene životne situacije sa kojima niste zadovoljni, ili ste blokirani u stvaralaštvu i postizavanju uspjeha, koje ste možda osvjestili, ali ne nalazite rješenje za promjenu, potrebna je još samo odluka prihvatiti bez straha Istinu o tome odakle to čime zdovoljni dolazi i na ovoj radionici napraviti promjenu i to u korjenu, na mjestu i u vremenu nastanka.

Ako su neke situacije i događaji izbjegli Vašoj kontroli, a ne razumijete zašto i kako se to dogodilo, ne dozvolite da se to ponavlja! Razlog leži u skrivenim programima, obrascima ponašanja, razmišljanja i osjećanja kojie smo naslijedili od naših predaka i koji djeluju iz naše podsvijesti, a ne prepoznajemo ih, iako su zapravo vrlo lako prepoznatljivi, kada se prisjetimo prirodnih zakona koji nama upravljaju. Kada ih prepoznamo, osvijestimo gdje su ih i zašto naši preci kršili, a mi nastavljali na isti način, kada prihvatimo tu Istinu, uz puno poštovanje prema sudbini predaka koju nastavljamo, tada više ovi krivi programi nemaju učinka na naš život, a istovremeno neće djelovati niti na našu djecu i druge potomke.

Saznat ćete koliko su jednostavni prirodni zakoni koje uglavnom nesvjesno kršimo, ponavljajući obrasce razmišljanja, osjećanja i djelovanja, naslijeđene od prethodnih generacija, kojima je sprečavan nesmetani protok ljubavi kroz nas i naše potomke.

Pomažući sebi pomažemo svim našim rođacima, potomcima zajedničkih predaka i našim potomcima, znanim i neznanim, i u konačnici "čistimo" cijelu planetu.

DOZVOLITE DA LJUBAV KROZ VAS TEČE PUNIM INTENZITETOM U SVIM SMJEROVIMA!

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, koja je uključena u rad sa sistemskim konstelacijama već 19 godina, a već 7. godinu djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.

Informacije i prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob. 098 353 820

 

Top