Produženi vikend za sjećanje u Crikvenici
Objavljeno: 19.09.2017.
Prognoza vremena najavljuje ponovne sunčane dane od četvrtka, 21. 09. 2017. godine!!!.

Udruga KUŠAC iz Crikvenice pripremila je za Vas jedan produženi vikend za dugo sjećanje, koji može napraviti pozitivnu promjenu u Vašem životu i potaknuti Vas da osvjestite da smo svi povezani međusobno, sa planetom Zemljom i cijelim Univerzumom i da trebamo dati svoj doprinos pomaku ka boljem životu kojeg smo zaslužili.

Ako ne živite u Crikvenici i okolici, posjetite nas kao dobrodošli gosti i svojim učešćem u manifestacijama, programima i radionicama koje smo pripremili dajte svoj doprinos vlastitom i općem dobru, rastu i razvoju.

PROGRAM:

21. 09. 2017. god. (četvrtal) - MIR OD ZEMLJE DO NEBA, proslava međunarodnog dana mira uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici kao naš prilog globalnoj proslavi i meditacijama za mir i nenasilje na cijeloj planeti

22. 09. 2017. god. (petak) - MORE NAŠE PLAVO, programirane i polaganje u more pogramiranih kristala za ljubav, radost, mir, blagostanje, blaženstvo i prosvjetljenje, za sveopće dobro, sa broda, duž cijele obale Grada

23. i 24. 09. 2017. god. (subota i nedjelja) - KOMUNIKACIJE DUŠE, radionica u kojoj se podsjećamo zaboravljenog izvornog znanja komunikacije sa svojom Naddušom, koja nas brižno vodi i uvijek upozorava kad skrenemo sa puta koji nas vodi ka zasluženoj radosti, lakoći življenja i miru.

Pridružite nam se! Svi ste dobrodošli!

U pilogu je program manifestacija i radionice.

Promjena se ne događa, ako ništa ne činimo, a moguće je mijenjati samo sebe.

Prijave i informacije o programu i mmogućem smještaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 098 353820.

 

Top