Obilježavanje svjetskog dana srca
Objavljeno: 26.09.2017.
U želji da doprinesemo zdravlju naše zajednice, Poliklinika Terme Selce sudjelovat će u obilježavanju Svjetskog dana srca.

Na sam dan obilježavanja Svjetskog dana srca 29. rujna, specijalistički pregledi kardiologa u Poliklinici Terme Selce obavljat će se besplatno za sve prijavljene, a sukladno mogućnostima specijalista i dostupnom vremenu, uz EKG, mjerenje tlaka i Analizu tjelesnog sastava.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana srca, u razdoblju od 25. rujna do 6. listopada 2017. godine, za sve koji se naruče na specijalistički pregled kardiologa + EKG,  odobrit ćemo pregled po cijeni od 250, 00 kn (umjesto 350, 00kn).

Svjetski dan srca je godišnji događaj koji se održava na dan 29. rujna, a kao cilj obilježavanja Svjetska kardiološka federacija navodi širenje svijesti o svjetskom ubojici broj jedan – kardiovaskularnoj bolesti.


Najmanje 80% prijevremenih smrti od kardiovaskularnih bolesti (KVB) može se izbjeći ako se četiri glavna faktora rizika kontroliraju– uporaba duhana, nezdrava prehrana, tjelesna neaktivnost i štetne uporabe alkohola.


Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte!

 

Top