Inovativne terapijske metode liječenja i prevencije osteoporoze
Objavljeno: 30.10.2017.
Selce, 27. listopada 2017. – u Poliklinici Terme u Selcu održano je predavanje naslova ‘Inovativne terapijske metode liječenja i prevencije osteoporoze’, Smiljane Šupak, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije.
Predavanje je održano u svrhu obilježavanja Svjetskog dana osteoporoze, bolesti za koju se predviđa da će u svijetu broj prijeloma uzrokovanih ovom bolešću, narasti na 8 milijuna u 2025. godini. Danas 8 do 10% stanovništva svijeta boluje od ove bolesti.

Održano predavanje za cilj je imalo još jednom osvijestiti javnost o važnosti preventivnog djelovanja, kao ključnog za spriječavanje razvoja osteoporoze. Osim toga, predstavili smo inovativne terapijske metode liječenja, koje se provode kroz individualizirane programe prevencije, liječenja i rehabilitacije u Poliklinici Terme Selce.

Mjesec otvorenih vrata povodom Svjetskog dana osteoporoze

Povodom Svjetskog dana osteoporoze, u studenome ćemo obilježiti Mjesec otvorenih vrata u Poliklinici Terme. Tim povodom, u cilju prevencije pada i rizika od frakture za sve osobe starije od 50 godina odobravamo 50% popusta na Biodex Balans test.
Top