Gradu Crikvenici odobreno još gotovo 1.100.000,00 kuna za energetsku obnovu DV Radost
Objavljeno: 24.11.2017.
Nakon što je Gradu Crikvenici odobreno gotovo 1.100.000,00 kuna bespovratnih sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji će se iskoristiti za energetsku obnovu Dječjeg vrtića Radost, bespovratna sredstva stigla su i s još jedne adrese.

Naime, temeljem Zahtjeva za dodjelu sredstava Fonda za EU projekt „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“ za projekt Grada Crikvenice „Energetska obnova Dječjeg vrtića Radost“ donesena je Odluka o odobravanju sredstava za sufinanciranje EU projekta od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Sredstva koja su dodijeljena Gradu Crikvenici u najvišem su mogućem iznosu vrijednosti 1.079.835,00 kuna.

Valja se prisjetiti da ovaj projekt vrijedan gotovo 6 milijuna kuna za Grad Crikvenicu i sve korisnike Dječjeg vrtića Radost znači jako puno. Put je to za energetsku obnovu kojom će se višestruko uštedjeti energija, time i sami troškovi, a boravak djeci učiniti još ugodnijim i ljepšim.

 

Top