Najava 1. Adventskog vikenda
Objavljeno: 01.12.2017.
Stiže nam još jedan veseli i programom bogati Advent u Crikvenici

Grad Crikvenica i ove godine priprema pravu adventsku čaroliju koja će Crikvenicu zaokupiti već od ovog vikenda, točnije 02. prosinca. Advent u Crikvenici i ove će godine nuditi pregršt sadržaja za sve uzraste, a započet će tradicionalnim paljenjem božićne iluminacije u subotu u 18:00 sati u svima dobro poznatom Adventskom parku u Crikvenici.

Ovim će činom Advent u Crikvenici biti i četvrtu godinu za redom službeno otvoren. Uz paljenje božićne iluminacije koja će osvijetliti cijeli grad i zaviti Crikvenicu u novo, božićno ruho, vjerujemo da ćete uživati i u divnom koncertu Marka Tolje kojemu je ove godine pripala čast otvoriti Advent u Crikvenici. Nakon koncerta Marka Tolje, za dobru zabavu pobrinut će se grupa Fun koja će svojim taktovima zagrijati sve posjetitelje, a svakojakih finih i mirisnih slastica, kako slanih tako i slatkih te toplih napitaka za sve uzraste, neće nedostajati.

Drugog dana vikenda, tradicionalno će se održati Adria Advent maraton te Humanitarna utrka sa kućnim ljubimcima, a kao šlag na kraju u Adventskom parku zasvirat će TS Mistral i sve posjetitelje opustiti nakon utrke.

Nakon prvog adventskog vikenda, dolazi nam polako prava mala božićna čarolija. I ove godine, kočijom ćete moći proći kroz centar Crikvenice, a za one najmanje spremamo i jedno lijepo iznenađenje, a na radost mnogih i klizalište je i ove godine ponovno na najljepšoj poziciji, uz samo more i uz najljepše crikveničke zalaske sunca.

Nešto predivno za vidjeti svakako je i skazanje živih jaslica pod nazivom „Božić je judi“ koji priča posebnu božićnu priču, a jedna od najposjećenijih i najatraktivnijih manifestacija u okviru Adventa u Crikvenici zasigurno je Palačinka´da koja će ove godine biti još kreativnija i u kojoj će uživati posjetitelji svih uzrasta.

Jedinstveni Doček stare ove će godine, točnije 30. prosinca, odzvanjati zvukovima brojnih grupa i tamburaških sastava koji će vladati pozornicom u Adventskom parku i s kojima ćemo veselo dočekati zadnji dan Stare godine.

Pozivamo vas da dođete, proveselite se, zaplešete i zapjevate te zasladite božićnim slasticama, kobasicama, zeljem, kuhanim vinom, toplom čokoladom ili čajem u Adventskom parku u Crikvenici. Dođite na  kreativne i zabavne radionice, glazbene nastupe, pregršt iznenađenja i dječjeg programa povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, koje su za vas pripremile vrijedne udruge, ustanove i institucije s područja Grada Crikvenice.

Vjerujemo da ćemo zajedno širiti božićno raspoloženje još jednog Adventa u Crikvenici!

Top