Veselo Adventsko jutro na dan sv. Nikole
Objavljeno: 07.12.2017.
Društvo Naša djeca, ove je srijede povodom blagdana svetog Nikole, a kroz akciju „Za osmijeh djeteta u bolnici“ i „Prijatelj prijatelju“ u Adventskom parku organiziralo program za djecu Dječjeg odjela Thalassotherapije koji se nalaze na bolničkom liječenju iz cijele naše domovine.

Cilj je ovog programa promicanje humanizacije bolničkog liječenja čime se želi vratiti osmijeh na dječja lica te da se iako daleko od svojih domova i svojih najmilijih, u ove blagdanske dane ne osjećaju usamljeno.

„Prijatelj prijatelju“ je akcija koja se provodi za djecu s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom, za siromašnu djecu, za djecu posebnog programa u Dječjem vrtiću Radost te djecu Izvora Selce s ciljem da se postignu nova prijateljstva kroz druženje i da djeci njihovo djetinjstvo bude što zabavnije i kreativnije i ostane u što ljepšem sjećanju.

Vjerni suradnici u božićnom programu kojeg organizira Društvo Naša djeca su djeca Dječjeg vrtića Radost te učenici osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora koji su i ove godine pripremili pregršt zanimljivih i zabavnih točaka.

Vrijedne ruke Društva Naša djeca izradile su mnogo divnih ukrasa koji su bili izloženi u Adventskom parku i koje je bilo moguće kupiti te na taj način pomoći potrebitu djecu. Društvo Naša djeca svake godine marljivo radi ukrase te na taj način nastoji što više pomoći djeci i vratiti im osmijeh na njihova lica.

Osmijeh na dječjim licima, najljepši je dokaz da ovakav program i ova akcija uistinu imaju veliko značenje za svu djecu!

 


Top