Veliko srce rukometaša
Objavljeno: 13.12.2017.
Ženski rukometni klub Murvica organizira humanitarnu akciju VELIKO SRCE RUKOMETAŠA koja će se održati u subotu 16.12.2017. u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici.

U sklopu akcije odigrat će se dvije rukometne utakmice:
18 sati: ŽRK MURVICA – ŽRK ZAMET (seniorke)
19 sati: RK CRIKVENICA 2002/03. – RUKOMETNE ZVIJEZDE

Akcija je zamišljena kao rukometno događanje koje će u predblagdanskom razdoblju napuniti Gradsku sportsku dvoranu u Crikvenici, u gradu koji je poznat kao grad s bogatom rukometnom tradicijom.
Središnji događaj večeri bit će susret momčadi crikveničkih rukometaša koja je od 2002. do 2004. godine nastupala u Premier ligi, a protiv njih će igrati selekcija rukometnih zvijezda, nekadašnjih rukometnih reprezentativaca.

Za momčad RUKOMETNIH ZVIJEZDA nastupit će:
Valter Matošević, Mirza Džomba, Mateo Hrvatin, Goran Šprem, Tomislav Farkaš, Valner Franković, Darko Franović, Zvonimir Bilić, Denis Špoljarić, Milan Uzelac, Egon Paljar, Senjanin Maglajlija i Tomislav Huljina.
Momčad rukometnih zvijezda vodit će Alvaro Načinović i Mile Rončević.

Za momčad CRIKVENICE nastupit će:
Darko Jeličić, Kristijan Car, Eduard Hibšer, Zvonimir Kutija, Mladen Prskalo, Mario Broz, Andrej Sekulić, Marin Mišković, Bojan Pezelj, Dario Jagić, Janko Mavrović, Robert Manestar, Pave Župan, Ramiz Džekić i Saša Nikšić.
Momčad Crikvenice vodit će Drago Žiljak i Alen Filipović.

Suci utakmice bit će legandarni Vladimir Vujnović i Senad Serdarević.

U predigri ove utakmice igrat će rukometašice “Murvice”, iza kojih je sjajna natjecateljska godina u 2. Hrvatskoj ligi rukometašica, protiv prvoligaške ekipe rukometašica riječkog “Zameta”.

Cilj ove akcije je prije svega populariziranje rukometa i podsjećanje na “dobra stara vremena” kad je na utakmicama crikveničkih rukometaša dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Bit će to prigoda za susret starih rukometnih majstora i njihove publike te prigoda za novu prezentaciju naših rukometašica koje s velikim ambicijama igraju u ovoj sezoni.

Sav prihod od ove manifestacije namijenjen je Udruzi invalida Grada Crikvenice, konkretno djeci s posebnim potrebama.

Pokrovitelj: Grad Crikvenica
Organizator: Ženski rukometni klub MURVICA

 

Top