Jedinstveni doček Stare u Crikvenici
Objavljeno: 29.12.2017.
Program Adventa u Crikvenici se nažalost polako bliži kraju, no za kraj smo za vas ostavili jednu poslasticu.

Dok svi dočekuju Novu godinu, mi smo se odlučili za nešto malo drugačije. Dođite u Crikvenicu i dočekajte s nama Staru godinu!

U subotu, 30. prosinca očekuje vas cjelodnevni zabavni program i autohtona delicija na žlicu koja će se besplatno dijeliti naši umirovljenici udruge „Sunce“ od 14:00 sati u Adventskom parku. Za dobru zabavu će se pobrinuti TS Baruffa, TS Novi, Udruga umirovljenika „Sunce“, TS Mistral, grupa Trend i grupa Fortunal, a kao glavni gosti večeri, dolaze nam Koktelsi koji će dodatno zagrijati atmosferu u našem Adventskom parku!

Mala novina u programu Dočeka Stare je puštanje lampiona dobrih želja koje će prodavati učenička zadruga OŠ Zvonka Cara - „Zvončica“. Lampioni će se s Vele palade puštati u 20:00 sati, kuponi se mogu kupiti već od 18:00 sati, a lampioni podignuti od 19:00 sati. U slučaju odgode puštanja lampiona, moguće je dobiti povrat novca ili sačuvati bon za slijedeću priliku puštanja lampiona, a o kojoj će svi biti obavješteni na vrijeme.

Svakako vas pozivamo da bez obzira na završetak programa u Adventskom parku u Crikvenici, sve do 14. siječnja 2018. godine kližete na klizalištu Ledena morska bajka s najljepšim zalaskom sunca i hvala vam što ste i ove godine bili dio Adventa u Crikvenici!

 


Top