Javni poziv u sklopu projekta I-Archeo.S
Objavljeno: 23.01.2018.
Nositelj projekta I_Archeo.S., Teatro publico Pugliese iz Barija, u sklopu projekta provodi javni poziv za okupljanje skupine stručnjaka ("Pool of Experts") koji će tijekom trajanja projekta djelovati kao savjetodavno tijelo i voditi dio aktivnosti usmjerenih na stvaranje novih turističkih itinerara na teritorijima projektnih partnera.

Javni poziv otvoren je do 31. siječnja 2018. godine. Za više informacija, molimo kontaktirajte tajništvo projekta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - tel. +39.080.558.01.95. Javni poziv objavljen je na web stranicama nositelja projekta: www.teatropubblicopugliese.it Prijevod javnog poziva na hrvatski jezik nalazi se na kraju ove objave.

Grad Crikvenica jedan je od partnera na projektu I_Archeo.S. koji će uključivati tri osnovne grupe aktivnosti:
- aktivnosti usmjerene na okupljanje ključnih dionika (malih i srednjih poduzetnika i javnih institucija iz područja održivog turizma, upravljanja prirodnom i kulturnom baštinom, kulturnih operatera, tradicionalnih zanata i sl.) u javno-privatni klaster kojemu je cilj stvaranje novih turističkih itinerara od zajedničkog interesa,
- aktivnosti usmjerene na samu realizaciju novih turističkih itinerara koje će uključivati pilot akciju za testiranje i demonstriranje učinkovitosti predviđenih aktivnosti, učinkovitosti "Integriranog sustava prirodne i kulturne baštine i kulturnih aktivnosti" te za unaprjeđenje i promicanje materijalne i nematerijalne kulturne i prirodne baštine.
- aktivnosti usmjerene na prezentaciju novih turističkih itinerara.

Projekt se provodi u partnerstvu šest partnera iz Italije i Hrvatske: Consorzio Teatro Publico Pugliese iz Barija je nositelj projekta, a ostali partneri uz Grad Crikvenicu su Regione Abruzzo, L'Aquila i Marche Theatro scarl, Ancona, Grad Pazin te Pučko otvoreno učilište Poreč, a financira se u sklopu INTERREG Programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014-2020.

 

Top