Najava: Radionica konstelacija Poredak ljubavi
Objavljeno: 23.02.2018.
 Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja  poziva vas na redovnu mjesečnu radionicu konstelacija POREDAK LJUBAVI 25. 02. 2018. god. od  9,00 do 17,00 sati u prostoru Udruge u Crikvenici, Preradovićeva 1/II kat.
Ukoliko želite napraviti neki iskorak u odnosu na današnju stvarnost u kakvoj živite, sa kojom niste zadovoljni na bilo kojem planu života, radionica sistemskih konstelacija, obiteljskih ili poslovnih, može Vam na najučinkovitiji način pomoći ne samo da osvjestite probleme sa kojima ste suočeni i njihove uzroke, već iste zauvijek izbrisati iz Vaše stvarnosti, jer je došlo vrijeme kada možemo i moramo otpustiti ono što zaista nije naše.

Svaki dan može biti novi početak, ali za to treba čvrsta odluka i opredjeljenje. Kada se pitamo ZAŠTO nam se nešto događa, vjerujete, uvijek nam dođe odgovor. Pitanje je samo da li smo otvoreni svim čulima da ga čujemo i prihvatimo.

Možda ste naizgled već sve učinili što je bilo u vašoj moći i objektivno nije trebalo biti razloga za nezadovoljstvo. Međutim, neke su situacije i događaji izbjegli Vašoj kontroli, a ne razumijete zašto i kako se to dogodilo.

Razlog leži u skrivenim programima, obrascima ponašanja, razmišljanja i osjećanja kojie smo naslijedili od naših predaka i koji djeluju iz naše podsvijesti, a ne prepoznajemo ih, IAKO SU ZAPRAVO VRLO LAKO PREPOZNATLJIVI. Kada ih prepoznamo, osvijestimo gdje su i zašto nastali i prihvatimo tu Istinu, dajući pri tome zasluženo poštovanje prema sudbini predaka koji u tome nisu uspjeli, tada više nemaju učinka na naš život, a istovremeno neće djelovati niti na našu djecu i druge potomke.

Uvijek je pravo vrijeme da napravimo čišćenje, a naročito pred početak Nove godine i zbog toga vam toplo preporučamo ovu radionicu sistemskih konstelacija, jer ćete se na njoj najlakše i najbrže trajno rješiti najtežih tereta koje ste do sada nesvjesno nosili, a niste ih mogli prepoznati, jer su skriveni u podsvijesti.

Bez obzira da li se radi o zdravlju, odnosima u obitelji ili u radnom okruženju, načinima razmišljanja, emocijama ili reakcijama na određene životne situacije sa kojima niste zadovoljni, ili ste blokirani u stvaralaštvu i postizavanju uspjeha, koje ste možda osvjestili, ali ne nalazite rješenje za promjenu, potrebna je još samo odluka prihvatiti bez straha Istinu i na ovoj radionici napraviti promjenu u korjenu, na mjestu i u vremenu nastanka.

Saznat ćete koliko su jednostavni prirodni zakoni koje uglavnom nesvjesno kršimo, ponavljajući obrasce razmišljanja, osjećanja i djelovanja, naslijeđene od prethodnih generacija, kojima je sprečavan nesmetani protok ljubavi kroz nas i naše potomke.

Pomažući sebi pomažemo svim našim rođacima, potomcima zajedničkih predaka i našim potomcima, znanim i neznanim, i u konačnici "čistimo" cijelu planetu.

DOZVOLITE DA LJUBAV KROZ VAS TEČE PUNIM INTENZITETOM U SVIM SMJEROVIMA!

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, koja je uključena u rad sa sistemskim konstelacijama već 19 godina, a već 7 godina djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.

Informacije i prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob. 098 353 820

www.udruga-kusac.hr
Top