Edukacija na temu Sigurnost i zaštita djece i mladih na internetu
Objavljeno: 06.03.2018.
Centar Izvor Selce u suradnji sa Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka i Studijskim centrom socijalnog rada, Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 22. i 23. ožujka organizira edukaciju za stručnjake iz područja socijalne skrbi i obrazovanja na temu Sigurnost i zaštita djece i mladih na internetu.

Navedena edukacija dio je projekta „Upoznajmo i prepoznajmo e-nasilje“ kojeg Centar Izvor Selce provodi u suradnji sa Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka, Centrom za socijalnu skrb Vinkovci i Domom za odgoj djece i mladeži Zadar.

Sadržaj edukacije će biti usmjeren na temu nasilja putem interneta, temeljenog na najsuvremenijim znanstvenim istraživanjima i iskustvima iz prakse.

Edukacija će uključiti aktualne teme poput: koristi i rizika modernih tehnologija,  prijetnja i prilika na društvenim mrežama, identificiranje potencijalnih rizičnih skupina djece u virtualnoj komunikaciji kao i mogućnosti rada s djecom i mladima u online okruženju.

Program edukacije održat će se u Centru za pružanje usluga u zajednici Izvor Selce u slijedećim terminima:
- 22. ožujka od 10 do 16h
- 23. ožujka od 9h do 15h

Edukacija će biti prijavljena Hrvatskoj komori socijalnih radnika i Hrvatskoj psihološkoj komori.

Zbog ograničenog broja sudionika molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do ponedjeljka 19. ožujka 2018. godine na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Top