Za ljepše trgove i šetališta nova investicija Grada Crikvenice i Eko-Murvice
Objavljeno: 12.03.2018.
Nakon nedavne nabave mobilnog reciklažnog dvorišta te investicija u uređaje i opremu za gospodarenje otpadom, tvrtka „EKO – MURVICA“ d.o.o. nastavlja s investicijama u suvremenu i učinkovitu radnu opremu i strojeve, kako bi naše poslovanje bilo zaštitnookolišno i u duhu održivog razvoja.

Od četvrtka, 08. ožujka 2018. godine, „EKO-MURVICA“ d.o.o. je opremljenija za još jedan višestruko koristan i važan stroj.

Najnovija investicija je baterijski profesionalni samohodni stroj za ribanje i usisavanje (TASKI swingo 4000).

Riječ je o ekološki prihvatljivom baterijskom stroju za čišćenje koji značajno štedi vodu, operativnim karakteristikama bitno uvećava radnu učinkovitost i kvalitetu, a zahvaljujući tihom radu, dugotrajnoj bateriji i zatvorenom sustavu prikupljanja otpadne vode pozitivno djeluje na okoliš i prirodu.

Biti će prvenstveno namijenjen čišćenju i održavanju lijepih kamenih površina gradskih trgova i šetnica, kojih je u posljednje vrijeme sve više novouređenih (nekoliko tisuća kvadratnih metara novih površina trgova i šetnica u posljednjih nekoliko godina), iz čega je proizašla i potreba za nabavom prikladne radne opreme i strojeva.

Ova investicija (kapitalna pomoć Grada Crikvenice) u cijelosti je financirana iz Proračuna Grada Crikvenice, kojim su osigurana novčana sredstva za kapitalne projekte nabave komunalne opreme, čiji je korisnik trgovačko društvo „EKO – MURVICA“ d.o.o.

 

Top