Poticanje cjelogodišnjeg poslovanje poduzetnika kroz smanjenje cijena zakupa terasa
Objavljeno: 16.03.2018.
Gradsko vijeće Grada Crikvenice na sjednici održanoj 13. ožujka 2018. godine donijelo je Odluku o zakupu (korištenju) javnih površina za postavu privremenih objekata.

Odredbama ove Odluke Grad Crikvenica potiče cjelogodišnje poslovanje zakupnika javnih površina, kvalitetu ponude, uključivanje u manifestacije pod pokroviteljstvom ili u organizaciji Grada i Turističke zajednica Grada Crikvenice i štiti uredne zakupnike (korisnike).

Posebnu novinu koja ova Odluka donosi tiče se popusta koju mogu ostvariti uredni zakupnici javne površine za postavljanje ugostiteljskih terasa - čak 40% od ukupne cijene zakupnine utvrđene za tekuću godinu za zakupnike koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost 8 mjeseci i više u proteklih 12 mjeseci zakupa na javnoj površini koja je predmet zakupa te dodatnih 5% zakupnine za tekuću godinu za zakupnike koji su sudjelovali u minimalno 3 manifestacije u organizaciji Grada Crikvenice ili Turističke zajednice Grada Crikvenice u proteklih 12 mjeseci zakupa na javnoj površini koja je predmet zakupa.

 

Top