Festival cvijeća – Cvjetna priča Crikvenice
Objavljeno: 10.04.2018.
U Crikvenici će se od 12. do 15. travnja održati, sada već možemo reći tradicionalni, 18. po redu Festival cvijeća – Cvjetna priča Crikvenice.

Festival će biti otvoren od 9 do 19 sati na Trgu Stjepana Radića.

Navedena četiri dana bit će u znaku živih boja i opojnih mirisa, stoga nikako nemojte zaboraviti posjetiti Festival cvijeća i probuditi svoja osjetila. Osim što festival ima prodajni karakter, posjetitelji će moći od iskusnih stručnjaka saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju interijera i eksterijera, što je iznimno bitno iznajmljivačima za nadolazeću sezonu. Kao jednu u nizu zanimljivosti ističemo i tečaj aranžiranja, organiziran u suradnji s Graditeljskom školom za industriju i obrt Rijeka.

Tečaj će se održati u subotu, 14.travnja u 11 sati.

U petak, 13. travnja, od 17 do 20 sati, glazbeni sastav Trio Crikvenica će se pobrinuti da vam dokaže kako petak 13. nije nesretan datum.

Organizator 18. Festivala cvijeća je „Alpe – Adria – Expo“ d.o.o., suorganizator Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i „Eko Murvica“ d.o.o.

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uljepšate šareni mozaik sastavljen od proljetnih boja, zvukova i mirisa. Vidimo se u Crikvenici!

 


Top