„Tour of Croatia“ stiže u Crikvenicu
Objavljeno: 18.04.2018.
Jedno od najvažnijih sportskih događanja u 2018. godini je u tijeku - međunarodno poznata biciklistička utrka „Tour of Croatia“.

Utrka je posebna po tome što istodobno promiče biciklizam i prirodne ljepote kroz koje prolaze etape. Start prve etape bio je 17. travnja u Osijeku. Pred natjecateljima je ukupno 1075 kilometara u šest etapa, a najduža etapa Karlovac - Zadar iznosi 234 kilometra. Dok Crikvenica odbrojava dane, natjecatelji zasigurno odbrojavaju kilometre do njihova dolaska u naš grad.

U petak, 20. travnja, Crikvenici je pripala čast biti domaćinom cilja četvrte etape. Trg Stjepana Radića će postati ne samo cilj etape duge 171 kilometar, već i veliko gledalište na otvorenome puno crveno-bijelih navijača. Natjecatelji neće imati podršku samo s kopna, već će ih i s mora bodriti naši veliki i mali jedriličari.

Prvi prolazak biciklista kroz Trg možemo očekivati oko 16 sati, odakle nastavljaju vožnju prema Bribiru, Novom Vinodolskom, a prvi dolasci na cilj su predviđeni oko 16:40 sati, također na Trg.

Za potrebe biciklističke utrke Trg Stjepana Radića će biti cjelodnevno zatvoren za promet, a Ulica Ivana Skomerže, Frankopanska ulica, Kotorska ulica, Zidarska ulica (sve do magistrale) bit će zatvorene u istu svrhu u razdoblju od 15:30 do 18:30 sati.

Svi ljubitelji sporta, biciklizma, dobre zabave i Crikvenice, pridružite nam se u petak te postanite dio jedne divne navijačke priče. Navijajte za svoje favorite, nagradite pljeskom sve natjecatelje i pokažite zašto je Crikvenica dio ovog sportskog događaja, sportske utrke koju nazivaju i utrkom kroz prirodne ljepote.

Detaljnije informacije možete pronaći na internetskoj stranici organizatora – agencije „Top Sport Events“ d.o.o. iz Viškova: www.tourofcroatia.com

 


Top